Notícies - Arxiu

05/05/2019


Debat amb els alcaldables sobre el districte de Sants-Montju´c a les Cotxeres de Sants

Amb motiu de les eleccions municipals, l┤emissora local Sants 3 RÓdio i EL3.cat organitzaran un debat amb p˙blic a les Cotxeres de Sants amb els alcaldables de Barcelona en Com˙, Junts per Catalunya, ERC, PSC, Barcelona pel canvi, CUP i PP, per tal que ens expliquin les seves propostes per als nostres barris.
La cita serÓ el proper dilluns 6 de maig a les 19 hores a l┤Auditori de les Cotxeres de Sants i comptarÓ amb la presŔncia dels alcaldables a la ciutat de Barcelona, acompanyats pels seus regidors de referŔncia del Districte.
Per tal que el ve´nat pugui participar-hi, l┤organitzaciˇ cedirÓ el torn de preguntes a les federacions d┤entitats dels diferents barris, com el Secretariat d┤Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, la Coordinadora d┤Entitats del Poble-sec, la Uniˇ d┤Entitats de la Marina, o l┤Associaciˇ de Ve´ns de Font de la Guatlla, que podran exposar les seves qŘestions i inquietuds als potencials alcaldables de Barcelona.
TambÚ podreu seguir el debat en directe a travÚs de la rÓdio al 103.2 FM; EL3.CAT i per les xarxes socials @sants3radio.
Per cloure l┤acte se servirÓ un refrigeri on de ben segur podrem intercanviar un munt d┤opinions amb els alcaldables, us hi esperem!

<< clicar aquÝ >> per ampliar cartell