Notícies - Arxiu

05/05/2019


Debat amb els alcaldables sobre el districte de Sants-Montjuīc a les Cotxeres de Sants

Amb motiu de les eleccions municipals, l´emissora local Sants 3 Rādio i EL3.cat organitzaran un debat amb públic a les Cotxeres de Sants amb els alcaldables de Barcelona en Comú, Junts per Catalunya, ERC, PSC, Barcelona pel canvi, CUP i PP, per tal que ens expliquin les seves propostes per als nostres barris.
La cita serā el proper dilluns 6 de maig a les 19 hores a l´Auditori de les Cotxeres de Sants i comptarā amb la presčncia dels alcaldables a la ciutat de Barcelona, acompanyats pels seus regidors de referčncia del Districte.
Per tal que el veīnat pugui participar-hi, l´organitzaciķ cedirā el torn de preguntes a les federacions d´entitats dels diferents barris, com el Secretariat d´Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, la Coordinadora d´Entitats del Poble-sec, la Uniķ d´Entitats de la Marina, o l´Associaciķ de Veīns de Font de la Guatlla, que podran exposar les seves qüestions i inquietuds als potencials alcaldables de Barcelona.
També podreu seguir el debat en directe a través de la rādio al 103.2 FM; EL3.CAT i per les xarxes socials @sants3radio.
Per cloure l´acte se servirā un refrigeri on de ben segur podrem intercanviar un munt d´opinions amb els alcaldables, us hi esperem!

<< clicar aquí >> per ampliar cartell