Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/sants3ra/public_html/includes/funciones.nou.php on line 5 Sants 3 Ràdio, la ràdio local de Sants-Montjuïc

Notícies - Arxiu

11/04/2019


L´alumnat de l´Escola Proa visita Sants 3 Ràdio durant l´activitat nocturna “Cel Bru”

Els nois i noies de segon d´ESO de l´escola Proa del barri de la Bordeta han visitat aquesta matinada de divendres els estudis de l´emissora local Sants 3 Ràdio durant l´activitat nocturna Cel Bru. Es tracta d´una activitat que enguany arribava a la seva 28a edició, i on els alumnes visiten diverses feines de nit, on descobreixen que els serveis d´una ciutat segueixen funcionant mentre la majoria dormen. Entre les visites que realitzen hi ha un forn de pa, TMB, un hospital, la creu roja, els mossos d´esquadra, les golondrines del port o la mateixa emissora de ràdio del barri.

Durant la visita als estudis, acompanyats de mares, pares i professors, han pogut aprendre com es prepara un programa de ràdio, com funciona tècnicament una emissora i posteriorment han realitzat un programa en directe dividits en tres grups, que a continuació podeu tornar a escoltar clicant al reproductor:

<< clicar aquí >> per veure el reportatge fotogràfic i la notícia completa