Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/sants3ra/public_html/includes/funciones.nou.php on line 5 Sants 3 Ràdio, la ràdio local de Sants-Montjuïc

Notícies - Arxiu

26/04/2017


Sants 3 Ràdio en directe des dels jardins de la Rambla de Sants

Els jardins de la Rambla de Sants van convertir-se, dissabte passat, en “un passeig per la lectura”. Aquest era el lema de l´activitat que va organitzar el Districte de Sants-Montjuïc i en la que van participar prop d´una desena d´entitats dels nostres barris. Des de les onze del matí i fins a la dues del migdia, es van desenvolupar accions al voltant dels llibres i la lectura en cinc espais diferents ubicats al llarg dels jardins.

Sants 3 Ràdio va emetre un programa especial presentat per en Pol Corredoira i en Guillem Fabo des de l’espai “Nosaltres comuniquem”, on van entrevistar a totes les entitats culturals i artístiques participants a “Un passeig per la lectura”. També va parlar amb escriptors i poetes del barri, que van presentar la seva obra, com “L´arbre de l´amor” de Paco Pasqual; “Mucho cuento” de Lola Toledano; “Más allá de las palabras” d´Ana Maria Palacios; “Pluja de taronges” de Pilar Ezquerra; o “Combat de tardor” de Joan Bernadas. El Grup d´Opinió Àmfora va recitar poemes de Sant Jordi, els mateixos que va llegir en el seu local per celebrar aquesta diada, i també “hem recitat poesies de la Gloria Fuertes i del Josep Palau, ja que enguany se celebra el seu centenari”, comentava Magda Cristòfol, presidenta de l´entitat cultural. També hi va haver música en directe, a càrrec del cantautor de la Marina, José Luís Serrano que va interpretar el tema “La Marina Viva”, i no va faltar el pa de Sant Jordi que va elaborar el pastisser del barri, Joan Galimany.

Clicant al reproductor podeu tornar a escoltar el programa:

Primera hora:

Segona hora:


<< clicar aquí >> per veure el reportatge fotogràfic i la notícia completa