Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/sants3ra/public_html/includes/funciones.nou.php on line 5 Sants 3 Ràdio, la ràdio local de Sants-Montjuïc

Notícies - Arxiu

01/11/2016


Sants se´n va d´excursió nova secció amb la UEC de Sants

La Unió Excursionista de Catalunya de Sants col·laborarà amb el programa MeteoSants de manera mensual – cada últim dimecres de mes- i seran els mateixos socis de l´associació els que apropin als veïns i veïnes de Sants-Montjuïc les activitats que organitzen. Ho faran a través de la secció que han batejat com Sants se´n va d´excursió, i és que amb la UEC de Sants descobrirem nous espais i racons de la nostra geografia amb les millors recomanacions dels especialistes en muntanya.
Ja fa uns dies, el president de la UEC de Sants, Robert Capella, va presentar la secció on "proposarem una excursió que no sigui de les més típiques", i per això "us donarem detalls sobre ruïnes, interès històric i geològic per tal que els oients puguin agafar la motxilla durant el cap de setmana i ho puguin veure ells mateixos". Aquest nou espai, "ajudarà a fomentar l´excursionisme com a forma de conèixer el nostre país", assenyalava Capella.

PROGRAMA: MeteoSants
DIA: Dimecres
HORA: A les 8 del vespre

PROGRAMA: MeteoSants
DIA: Dissabtes
HORA: A les 10:30 del matí