Notícies - Arxiu

20/01/2015


El programa Quina Fauna! de Sants 3 Ràdio finalista del primer “Premi Barcelona a la Iniciativa en favor dels Drets dels Animals”

Aquest passat desembre es va fer entrega per part del Consell Municipal de Convivència, Defensa i Protecció dels Animals de l´Ajuntament de Barcelona, del primer Premi Barcelona en favor dels Drets dels Animals. Aquest guardó, que no té dotació econòmica, té com a objectiu reconèixer a aquelles entitats i/o persones que dins de l´àmbit de la ciutat de Barcelona han treballat per tal de protegir els drets dels animals i amb la seva actuació han donat exemple i s´han convertit en un referent.
Els candidats proposats per la Comissió de Treball del Consell van ser: la Sra Anna Abad, d´Animal Help; la Guàrdia Urbana; la Comissió pel Dret dels Animals del Col.legi d´Advocats de Barcelona; la Sra Pilar Rahola, fundadora del Consell; el Sr Manel Casas i la Sra Carme Méndez d´ADDA i el programa de Sants 3 Ràdio, Quina Fauna!.
Els guardonats van estar el Sr Manel Casas i la Sra Carme Méndez, d´ADDA, per la seva històrica i important tasca en la lluita animalista. El premi, una escultura de l´artista Benito Maín, veí del barri de la Marina, va ser entregat pel President del Consell, Jordi Martí i Galbis, també regidor del Districte de Sants-Montjuïc.
Sílvia Esteve, directora de l´espai Quina Fauna! comenta que “és tot un honor haver estat nominada per a aquest premi, ja que significa que l´objectiu del programa, que és conscienciar de manera pública pel benestar animal, s´està aconseguint”. També destaca la satisfacció de poder estar nominada junt a animalistes tan importants i destacats com els membres d´ADDA, el Col·legi d´Advocats i la Sra Pilar Rahola.