Notícies - Arxiu

14/12/2014


Sants 3 Rādio i el Districte de Sants-Montjuīc firmen un conveni de colˇlaboraciķ

<< El conveni, que es va firmar el passat dimarts a la tarda, preveu entre d´altres la creaciķ d´una estaciķ meteorolōgica al terrat de la seu del Districte, o l´aportaciķ a l´Arxiu Histōric de bona part del fons fotogrāfic, audiovisual i fonogrāfic que produeix Sants 3 Rādio cobrint els actes >>

Sants 3 Rādio i el Districte de Sants-Montjuīc han signat un conveni marc de colˇlaboraciķ per tal de consolidar i confirmar totes les tasques de mutu acord que s´han estat realitzant des dels inicis de les emissions de Sants 3 Rādio, l´any 1997, ja fa 17 anys. El director de l´emissora, Oleguer Forcades, ha destacat la importāncia d´aquest acord, el primer en la seva histōria, en el quč deixa constāncia dels serveis que ofereixen des del mitjā local al districte i al veīnat de Sants-Montjuīc. Forcades ha destacat de l´acord el reconeixement que es fa des del Districte a Sants 3 Rādio com un mitjā de comunicaciķ amb vocaciķ de servei públic. En aquest sentit, ha explicat que aquest conveni “deixa establert tots els serveis que fa l´emissora i tot allō que el districte ofereix a aquesta per tal de poder seguir realitzant aquesta tasca amb millors condicions”. Es tracta d´un conveni que no comporta cap dotaciķ econōmica a l´emissora, perō si una sčrie de dotacions a nivell estructural.
El regidor del Districte de Sants-Montjuīc, Jordi Martí, ha explicat que “hi haurā una novetat singular i innovadora”. Concretament, el Districte habilitarā properament un espai al terrat de la seva seu del carrer Creu Coberta per instalˇlar una estaciķ meteorolōgica, a partir de la qual, tot el veīnat es podrā beneficiar de les dades meteorolōgiques del barri, com per exemple, la temperatura māxima i mínima, la humitat relativa, la pressiķ atmosfčrica, la velocitat i direcciķ del vent, la precipitaciķ, etc. En aquest sentit, Sants 3 Rādio s´encarregarā de dinamitzar aquesta estaciķ meteorolōgica i de posar-ne les dades en obert per a tothom. A més, el regidor ha afirmat que escoles i instituts de Sants-Montjuīc “podran gaudir i cončixer el seu barri per dintre a través de la rādio de difusiķ i de proximitat que és Sants 3 Rādio”.

<< clicar aquí >> per veure la notícia completa