Notícies - Arxiu

14/12/2014


Sants 3 RÓdio i el Districte de Sants-Montju´c firmen un conveni de colĚlaboraciˇ

<< El conveni, que es va firmar el passat dimarts a la tarda, preveu entre d┤altres la creaciˇ d┤una estaciˇ meteorol˛gica al terrat de la seu del Districte, o l┤aportaciˇ a l┤Arxiu Hist˛ric de bona part del fons fotogrÓfic, audiovisual i fonogrÓfic que produeix Sants 3 RÓdio cobrint els actes >>

Sants 3 RÓdio i el Districte de Sants-Montju´c han signat un conveni marc de colĚlaboraciˇ per tal de consolidar i confirmar totes les tasques de mutu acord que s┤han estat realitzant des dels inicis de les emissions de Sants 3 RÓdio, l┤any 1997, ja fa 17 anys. El director de l┤emissora, Oleguer Forcades, ha destacat la importÓncia d┤aquest acord, el primer en la seva hist˛ria, en el quŔ deixa constÓncia dels serveis que ofereixen des del mitjÓ local al districte i al ve´nat de Sants-Montju´c. Forcades ha destacat de l┤acord el reconeixement que es fa des del Districte a Sants 3 RÓdio com un mitjÓ de comunicaciˇ amb vocaciˇ de servei p˙blic. En aquest sentit, ha explicat que aquest conveni ôdeixa establert tots els serveis que fa l┤emissora i tot all˛ que el districte ofereix a aquesta per tal de poder seguir realitzant aquesta tasca amb millors condicionsö. Es tracta d┤un conveni que no comporta cap dotaciˇ econ˛mica a l┤emissora, per˛ si una sŔrie de dotacions a nivell estructural.
El regidor del Districte de Sants-Montju´c, Jordi MartÝ, ha explicat que ôhi haurÓ una novetat singular i innovadoraö. Concretament, el Districte habilitarÓ properament un espai al terrat de la seva seu del carrer Creu Coberta per instalĚlar una estaciˇ meteorol˛gica, a partir de la qual, tot el ve´nat es podrÓ beneficiar de les dades meteorol˛giques del barri, com per exemple, la temperatura mÓxima i mÝnima, la humitat relativa, la pressiˇ atmosfŔrica, la velocitat i direcciˇ del vent, la precipitaciˇ, etc. En aquest sentit, Sants 3 RÓdio s┤encarregarÓ de dinamitzar aquesta estaciˇ meteorol˛gica i de posar-ne les dades en obert per a tothom. A mÚs, el regidor ha afirmat que escoles i instituts de Sants-Montju´c ôpodran gaudir i conŔixer el seu barri per dintre a travÚs de la rÓdio de difusiˇ i de proximitat que Ús Sants 3 RÓdioö.

<< clicar aquÝ >> per veure la notÝcia completa