Notícies - Arxiu

01/09/2013


Sants 3 Ràdio entrega els premis del Concurs Popular de Guarniment de Carrers

El podi de la Votació Popular de Guarniment de Carrers de la Festa Major de Sants 2013 ha mantingut dos dels guanyadors del concurs oficial: primer la plaça de la Farga, amb 617 vots, i segon, pujant en la classificació, el carrer Finlàndia, amb 235 vots. En canvi, el carrer Valladolid ha quedat en tercera posició, amb 220 vots, en el concurs que organitza Sants 3 Ràdio. A més, la plaça de la Farga també ha guanyat el guardó al millor sostre, que cada any atorga Sants Establiments Units.
L'acte, que es va fer dissabte al migdia a l'escenari del carrer Valladolid, davant de més de tres-centes persones, va comptar amb l'actuació dels Gegants de Sants i del cantautor santsenc Gonçal i va acabar amb un vermut popular.
Caient del podi amb el quart premi, ha quedat el carrer Alcolea de Dalt que ha tingut 183 vots. A més, al carrer Alcolea de Dalt se li ha fet entrega d’un obsequi en commemoració del 30è aniversari que han celebrat enguany.
El cinquè premi se l’ha endut el carrer Galileu amb 154 vots; el sisè Guadiana amb 140 vots, el setè Sagunt amb 137 vots; el vuitè Alcolea de Baix amb 130 vots. En canvi, ha tingut 68 vots el carrer Vallespir,que ha quedat en novena posició i 46 el carrer Rosés, que ha quedat 10è. Amb 44 vots el carrer Robrenyo a quedat 11è i amb només un vot de diferència, 43, el carrer Canalejas 12è. El carrer Santa Cecília ha tingut 22 vots i ha quedat 13è, mentre que, també per només un punt de diferència, el carrer Masnou ha quedat en la 14a posició. A la cua, ha quedat el carrer Vallespir de Baix que ha tingut 17 vots.
En total, al llarg de la programació especial que ofereix Sants 3 Ràdio durant la Festa Major de Sants, s’han recollit 1923 votacions de les santsenques i santsencs.

<< clicar aquí >> per veure la notícia completa i el reportatge fotogràfic

Escolteu l'acte sencer:

RÀDIO A LA CARTA