Notícies - Arxiu

25/06/2013


El programa Sants Sardana estrena el concurs la "Sardana Incògnita"

BASES

Cada setmana es radiarà una sardana dins del concurs del programa Sants Sardana de Sants 3 Ràdio i per participar-hi, s’haurà de facilitar el seu nom i també el del seu autor.
Si s’encerten les dues coses, s’obtindran 15 punts, si només una (la sardana o l’autor), 10 i si no se n’endevina cap, no cal desanimar-se perquè pel sol fet de participar i com a premi de consolació, se’n guanyaran, 5.
S’aniran sumant cada setmana els punts obtinguts en el compte particular de cada concursant i al final del concurs, que coincidirà amb la Festa Major, qui n’hagi acumulat més s’endurà un magnífic lot consistent en:

1 Torradora TAURUS
1 Planxa de cabell PALSON
1 Llanterna VARTA

Un lot gentilesa d'ESTRADA ELECTRODOMÈSTICS.

En cas d’haver-hi empat en les puntuacions, es farà un sorteig per determinar qui guanya el premi.
També se sortejarà un premi sorpresa entre tots els participants, qualsevol que hagi estat el seu resultat de punts, quedant però exclòs el que hagi obtingut el primer premi.
L’últim programa del concurs, per participar serà els dies 20/21 de juliol i a la setmana següent donarem a conèixer el nom dels guanyadors o guanyadores i a més a més els avisarem personalment mitjançant el mateix medi que hagin emprat per concursar.

S'hi vols participar, escolta el programa Sants Sardana cada dissabte i diumenge de 9 a 10 del matí amb en Francesc Esparza i en Ricard Busqueta, i t'explicarem com ho has de fer.

RÀDIO A LA CARTA