Notícies - Arxiu

21/05/2012


Sants 3 Ràdio a la 3a Fira de la Cirera

La tercera edició de la Fira de la Cirera va celebrar-se aquest diumenge durant tot el dia al carrer Joan Güell i a la plaça de Sants. Organitzada per l’Associació d’Amics de la Pagesia va portar al barri pagesos que venien els seus productes, principalment cireres, directament als consumidors, sense intermediaris.
Sants 3 Ràdio va ser-hi present un any més amb la seva carpa estudi des d'on es va fer un programa especial.
Tot i que el temps no va acompanyar gaire i es van haver de suspendre algunes de les activitats previstes al llarg de tot el dia no va parar de passar gent, i molts van comprar. Així doncs, els organitzadors se senten satisfets: “Ha estat un èxit sobretot el que és la venda de cireres i d’altres productes de la terra; hi ha hagut pagesos que al migdia han marxat perquè potser, per por, no havien portat suficient quantitat de producte i l’han venut tot”, explicava la Teresa Calvet, membre de l’organització.

A continuació podeu tornar escoltar el programa especial que va fer la ràdio del barri des de la fira:<< clicar aquí >> per veure el reportatge fotogràfic i la notícia completa