Programes

Enregistrem la memòria


Horari: Dissabtes a les 10 del matí i dimecres a les 20:30h
Equip: Guió i presentació: Agus Giralt i Pepita Gàlvez.
Gestió del projecte: Secretariat d´Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.
Tècnics de so i disseny: Jordi Lozano i Oleguer Forcades.
Hi han participat: Joan Fabregues, Anna Muntal, Angela Parisi, Mercè Bes, Roser Montserrat, Rosa Salvador, Ramón Puñet, Roser Redolat, Anna Boix, Joaquima Gener, Joaquima Reverter, Maria Cinta Coll, Joan Franco, Pepita Agramunt, Pietat Foz, Pura Puchal i Salvador Pañella.
Correu-e:
URL: http://www.sants3radio.cat/noticies-arxiu.php?not=432

L´objectiu d´aquest projecte és enregistrar la memòria històrica dels veïns dels nostres barris de la mà dels seus propis protagonistes amb referència a diversos àmbits.
Com bé sabeu, des del Secretariat d´Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta sempre han estat amatents al treball relacionat amb la recuperació de la memòria històrica. En aquests moments, i amb l´acompanyament de Sants 3 Ràdio, volem compilar tota una sèrie de material fonogràfic de persones ja molt grans que van viure el període republicà, la guerra civil i la desfeta per poder disposar d´un important arxiu recopilatori des de diversos prismes de tots aquells processos històrics significatius de la dècada dels trenta en el Districte de Sants - Montjuïc.
Una tasca com aquesta és relativament fàcil de compilar, però planteja una enorme dificultat de poder arribar a posar-nos en contacte amb aquest segment de la ciutadania que actualment és d´edat molt avançada i té especials dificultats d´assabentar-se d´un àmbit d´investigació d´aquestes característiques.
La ràdio local és doncs un bon element per arribar en aquest segment d´edat i poder així crear un arxiu fonogràfic de la Memòria Històrica dels nostres barris.

Escolta els últims programes: