Programes

Enregistrem la mem˛ria


Horari: Dissabtes a les 10 del matÝ i dimecres a les 20:30h
Equip: Guiˇ i presentaciˇ: Agus Giralt i Pepita GÓlvez.
Gestiˇ del projecte: Secretariat d┤Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.
TŔcnics de so i disseny: Jordi Lozano i Oleguer Forcades.
Hi han participat: Joan Fabregues, Anna Muntal, Angela Parisi, MercŔ Bes, Roser Montserrat, Rosa Salvador, Ramˇn Pu˝et, Roser Redolat, Anna Boix, Joaquima Gener, Joaquima Reverter, Maria Cinta Coll, Joan Franco, Pepita Agramunt, Pietat Foz, Pura Puchal i Salvador Pa˝ella.
Correu-e:
URL: http://www.sants3radio.cat/noticies-arxiu.php?not=432

L┤objectiu d┤aquest projecte Ús enregistrar la mem˛ria hist˛rica dels ve´ns dels nostres barris de la mÓ dels seus propis protagonistes amb referŔncia a diversos Ómbits.
Com bÚ sabeu, des del Secretariat d┤Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta sempre han estat amatents al treball relacionat amb la recuperaciˇ de la mem˛ria hist˛rica. En aquests moments, i amb l┤acompanyament de Sants 3 RÓdio, volem compilar tota una sŔrie de material fonogrÓfic de persones ja molt grans que van viure el perÝode republicÓ, la guerra civil i la desfeta per poder disposar d┤un important arxiu recopilatori des de diversos prismes de tots aquells processos hist˛rics significatius de la dŔcada dels trenta en el Districte de Sants - Montju´c.
Una tasca com aquesta Ús relativament fÓcil de compilar, per˛ planteja una enorme dificultat de poder arribar a posar-nos en contacte amb aquest segment de la ciutadania que actualment Ús d┤edat molt avanšada i tÚ especials dificultats d┤assabentar-se d┤un Ómbit d┤investigaciˇ d┤aquestes caracterÝstiques.
La rÓdio local Ús doncs un bon element per arribar en aquest segment d┤edat i poder aixÝ crear un arxiu fonogrÓfic de la Mem˛ria Hist˛rica dels nostres barris.

Escolta els ˙ltims programes: