Programes

Som Jaume I


Horari: Diumenges a les 11 del matí
Equip: Alumnat de l´Escola Jaume I del barri de Sants coordinat pel professor Sergi Caparrós
Correu-e:
URL: https://twitter.com/escolajaume1r

Un, dos, provant... Se´ns escolta?
Benvinguts a la ràdio escolar de l´escola Jaume I! Emetent des del cor del barri de Sants de Barcelona, som una ràdio on els nostres programes són produïts i dirigits pels alumnes del centre. Aquí compartim i parlem de tot allò que ens agrada i ens preocupa. On intentem solucionar el món i on tu que ens escoltes, passaràs una estona divertida i enriquidora.
Una ràdio per aprendre i passar-ho bé. Això és el que som. Això és el Jaume I.
Gaudiu-la!

Escolta els últims programes:


La peculiaritat d´aquest programa és que està enregistrat directament des d´un nou estudi que s´ha construït a la mateixa Escola Jaume I del barri de Sants, impulsora d´aquest nou projecte educatiu.
Els mateixos alumnes de cinquè i sisè de primària seran els encarregats de conduir el programa setmanal de 25 minuts de durada i que també es podrà escoltar per podcast. El professor Sergi Caparrós és l´encarregat de coordinar aquest nou projecte de l´escola, “tot va sorgir d´unes reflexions que hi ha hagut a l´escola en l´àmbit de la innovació i ens hem adonat que volíem una escola vivencial, manipulativa i significativa”.
Els programes enregistrats en horari escolar comptaran amb diverses seccions, “serà molt divertit, dinàmic i canviant, ja que cada setmana parlaran diferents alumnes i es parlarà de molts temes”, avança Caparrós. També assegura que aquesta iniciativa és “molt motivadora i llaminera” i “molt inclusiva on tothom hi té cabuda”. I afegeix que la participació dels estudiants en aquesta activitat “els dignifica”.
En els primers programes, els nens entrevistaran a la cuinera de l´escola, la Soledat i al director del centre. També es faran tertúlies, recitals de relats, es parlarà amb dos escriptors i, fins i tot, diversos alumnes entrevistaran als seus familiars.