Programes

Sants Montjuïc al dia


Horari: De dilluns a divendres a les 9, 14 i 19 hores.
Equip: Ramon Anglada, Oleguer Forcades, Olga Nuñez, Carla Altadill, Ramiro Càceres, Ramon Font, Ángel Rabaneda, Gabriel Janoher, Joan Sanromà, Vicenç Miret, Jordi Taradell, Enric Jara, Guillem Andrés, Just Arrizabalaga, Mercè Calaceit, Pere Mallol, Fina Martínez, Montserrat Gili, Rafael Olmos.
Correu-e: informatius(a)sants3radio.cat
URL: Properament...

Escolta els últims programes:Sants Montjuïc al dia és l´informatiu local de Sants 3 Ràdio. Fidels a la voluntat d´acostar el barri als veïns i la veu dels veïns a les institucions del barri provem sempre d´oferir la informació el màxim de contrastada possible. Una hora amb les notícies que passen a Sants-Montjuïc i amb els seus protagonistes. Diverses seccions de caire divulgatiu i entreteniment acaben de completar el nostre programa.

Les nostres seccions:

Dilluns Tenim els quatre contertulians que ofereixen vida i debat al programa, que parlen sobre el barri. Després arriba en Guillem Andrés que des dels Castellers de Sants ens porta la crònica del cap de setmana.

Dimarts Ens ocupem de la literatura amb en Joan Fàbregues que repassa l´actualitat artística i literària que ens envolta. Finalment els Castellers del Poble Sec, amb l´Efrem Bernuz, i tota l´actualitat de la colla.

Dimecres També es dia de tertúlia on les entitats veïnals tornen a confrontar opinions i a oferir punts de vista. Per acabar la secció del Grup d´Opinió Àmfora de Sants amb relats, poesia i activitats al barri.

Dijous Participa del programa l´Associació de Comerciants de la Creu Coberta, que ens explica les seves accions dinamitzadores en la seva secció al programa en la qual sempre proposen noves activitats. En Just Arrizabalaga també ens porta l´agenda d´activitats al barri pel cap de setmana.

Divendres ens acompanyen els comerciants de Sants Establiments Units amb les seves històries del carrer de Sants i les seves reflexions. Finalment el jurista santsenc Pere Mallol respon als dubtes jurídics del veïnat.

Tots els dies ens acompanyen els diferents consellers-portaveus de tots els partits polítics que responen a una pregunta sobre l´actualitat del barri.