Programes

Sants Montjuïc al dia


Horari: De dilluns a divendres a les 9, 14 i 19 hores.
Equip: Sergi Loras (coordinador d´informatius), Oleguer Forcades, Laura Cercós, Txema Seglers, Marta Solís, Ramon Font, Laia Íñiguez, Ángel Rabaneda, Gabriel Janoher, Vicenç Miret, Jordi Taradell, Vicenç Larrocha, Ramon Freixas, Jordi Duixans, Josep Romeu, Enric Jara, Guillem Andrés, Just Arrizabalaga, Adrià Soler, Mercè Calaceit, Pere Mallol i Joan Serra.
Correu-e: informatius(a)sants3radio.cat
URL: Properament...

Escolta els últims programes:Sants Montjuïc al dia és el programa d´informació local de Sants 3 Ràdio presentat per Sergi Loras. Fidels a la voluntat d´acostar el barri als veïns i la veu dels veïns a les institucions del barri provem sempre d´oferir la informació el màxim de contrastada possible. Una hora amb les notícies que passen a Sants-Montjuïc i amb els seus protagonistes. Diverses seccions de caire divulgatiu i entreteniment acaben de completar el nostre programa.
Les nostres seccions:
Dilluns Tenim els quatre contertulians que ofereixen vida i debat al programa, que parlen sobre el barri. Després arriba en Guillem Andrés que des dels Castellers de Sants ens porta la crònica del cap de setmana.
Dimarts Ens ocupem de la literatura amb en Joan Fàbregues que repassa l´actualitat artística i literària que ens envolta. Després arriben els Retrats Literaris de Sants Montjuïc a càrrec de l´escriptor del nostre barri, Joan Serra. Finalment els Castellers del Poble Sec, amb l´Adrià Soler, i tota l´actualitat de la colla.
Dimecres També es dia de tertúlia on les entitats veïnals tornen a confrontar opinions i a oferir punts de vista. Per acabar la secció del Grup d´Opinió Àmfora de Sants amb relats, poesia i activitats al barri.
Dijous Participa del programa l´Associació de Comerciants de la Creu Coberta, que ens explica les seves accions dinamitzadores en la seva secció al programa en la qual sempre proposen noves activitats. En Just Arrizabalaga també ens porta l´agenda d´activitats al barri pel cap de setmana.
Divendres ens acompanyen els comerciants de Sants Establiments Units amb les seves històries del carrer de Sants i les seves reflexions. Finalment el jurista santsenc Pere Mallol respon als dubtes jurídics del veïnat.
Tots els dies ens acompanyen els diferents consellers-portaveus de tots els partits polítics que responen a una pregunta sobre l´actualitat del barri.