Notícies - Arxiu

14/05/2019


Veīnat i entitats omplen les Cotxeres pel Debat Electoral de Sants-Montjuīc organitzat per Sants 3 Rādio

El dia 26 de maig se celebren unes noves eleccions municipals a la ciutat de Barcelona. És per aixō que des de la rādio local de Sants-Montjuīc, Sants 3 Rādio, juntament amb el portal de notícies de Sants-Montjuīc EL3.CAT i amb la colˇlaboraciķ de les diferents federacions d´entitats del districte, es va organitzar aquest passat dilluns 6 de maig, el Debat Electoral de Sants-Montjuīc.

Aquest va comptar amb l´assistčncia dels alcaldables i regidors dels diferents partits polítics amb representaciķ durant aquesta última legislatura: Barcelona en Comú, Junts per Catalunya, Esquerra Republicana, el Partit dels Socialistes de Catalunya, Ciutadans, la CUP i el Partit Popular.

L´auditori de les Cotxeres de Sants es va omplir amb prop de 500 assistents, en un debat en que es va parlar des d´equipaments i obres concretes del districte, fins a temes més generals com joventut, habitatge o seguretat ciutadana. Així, les federacions d´entitats també van tenir el seu espai per a fer arribar diferents qüestions als representants polítics.

<< clicar aquí >> per veure el reportatge fotogrāfic, video del debat sencer i la notícia completa