Notícies - Arxiu

14/05/2019


Veïnat i entitats omplen les Cotxeres pel Debat Electoral de Sants-Montjuïc organitzat per Sants 3 Ràdio

El dia 26 de maig se celebren unes noves eleccions municipals a la ciutat de Barcelona. És per això que des de la ràdio local de Sants-Montjuïc, Sants 3 Ràdio, juntament amb el portal de notícies de Sants-Montjuïc EL3.CAT i amb la col·laboració de les diferents federacions d´entitats del districte, es va organitzar aquest passat dilluns 6 de maig, el Debat Electoral de Sants-Montjuïc.

Aquest va comptar amb l´assistència dels alcaldables i regidors dels diferents partits polítics amb representació durant aquesta última legislatura: Barcelona en Comú, Junts per Catalunya, Esquerra Republicana, el Partit dels Socialistes de Catalunya, Ciutadans, la CUP i el Partit Popular.

L´auditori de les Cotxeres de Sants es va omplir amb prop de 500 assistents, en un debat en que es va parlar des d´equipaments i obres concretes del districte, fins a temes més generals com joventut, habitatge o seguretat ciutadana. Així, les federacions d´entitats també van tenir el seu espai per a fer arribar diferents qüestions als representants polítics.

<< clicar aquí >> per veure el reportatge fotogràfic, video del debat sencer i la notícia completa