Notícies - Arxiu

14/05/2019


Ve´nat i entitats omplen les Cotxeres pel Debat Electoral de Sants-Montju´c organitzat per Sants 3 RÓdio

El dia 26 de maig se celebren unes noves eleccions municipals a la ciutat de Barcelona. ╔s per aix˛ que des de la rÓdio local de Sants-Montju´c, Sants 3 RÓdio, juntament amb el portal de notÝcies de Sants-Montju´c EL3.CAT i amb la colĚlaboraciˇ de les diferents federacions d┤entitats del districte, es va organitzar aquest passat dilluns 6 de maig, el Debat Electoral de Sants-Montju´c.

Aquest va comptar amb l┤assistŔncia dels alcaldables i regidors dels diferents partits polÝtics amb representaciˇ durant aquesta ˙ltima legislatura: Barcelona en Com˙, Junts per Catalunya, Esquerra Republicana, el Partit dels Socialistes de Catalunya, Ciutadans, la CUP i el Partit Popular.

L┤auditori de les Cotxeres de Sants es va omplir amb prop de 500 assistents, en un debat en que es va parlar des d┤equipaments i obres concretes del districte, fins a temes mÚs generals com joventut, habitatge o seguretat ciutadana. AixÝ, les federacions d┤entitats tambÚ van tenir el seu espai per a fer arribar diferents qŘestions als representants polÝtics.

<< clicar aquÝ >> per veure el reportatge fotogrÓfic, video del debat sencer i la notÝcia completa