Notícies - Arxiu

12/10/2017


L´Escola Jaume I posa en marxa una ràdio escolar que emetrà per Sants 3 Ràdio

“Som Jaume I” és el nou espai radiofònic que Sants 3 Ràdio començarà a emetre el pròxim diumenge a les 11 del matí. La peculiaritat d´aquest programa és que estarà enregistrat directament des d’un nou estudi que s’ha construït a la mateixa Escola Jaume I del barri de Sants, impulsora d´aquest nou projecte educatiu.
Els mateixos alumnes de cinquè i sisè de primària seran els encarregats de conduir el programa setmanal de 25 minuts de durada i que també es podrà escoltar per podcast. El professor Sergi Caparrós és l´encarregat de coordinar aquest nou projecte de l´escola, “tot va sorgir d’unes reflexions que hi ha hagut a l´escola en l’àmbit de la innovació i ens hem adonat que volíem una escola vivencial, manipulativa i significativa”.
Els programes enregistrats en horari escolar comptaran amb diverses seccions, “serà molt divertit, dinàmic i canviant, ja que cada setmana parlaran diferents alumnes i es parlarà de molts temes”, avança Caparrós. També assegura que aquesta iniciativa és “molt motivadora i llaminera” i “molt inclusiva on tothom hi té cabuda”. I afegeix que la participació dels estudiants en aquesta activitat “els dignifica”.
En els primers programes, els nens entrevistaran a la cuinera de l’escola, la Soledat i al director del centre. També es faran tertúlies, recitals de relats, es parlarà amb dos escriptors i, fins i tot, diversos alumnes entrevistaran als seus familiars.

<< clicar aquí >> per veure el reportatge fotogràfic i la notícia completa