Notícies - Arxiu

29/09/2016


La ràdio de la Festa Major d´Hostafrancs

La ràdio local d´Hostafrancs, Sants 3 Ràdio, surt al carrer durant els propers deu dies per celebrar la festa major del barri. El primer cap de setmana tindrem una carpa-estudi a la Fira Medieval del carrer Creu Coberta i a la Fira de la Magrana del carrer Vilardell.
Dissabte els locutors de l´emissora seran els encarregats de presentar les danses de la plaça Joan Pelegrí i de la Trobada de Cant Coral a la Parròquia del Sant Àngel Custodi. Dissabte al vespre també participarem al sopar de germanor del Casinet d´Hostafrancs amb tres taules amb els col·laboradors de l´emissora.
Diumenge al matí, l´emissora farà la tradicional ofrena d´un ram de flors al patró del barri, juntament amb les altres institucions hostafranquines.
Dimarts organitzarem el debat “Les festes majors amb mirada d’infant” a la sala de plens del Districte.
El segon cap de setmana ens encarregarem d´amenitzar la prèvia del concert unitari de la festa major amb els Diversiones del dissabte a la nit al carrer Vilardell.
I per acabar, diumenge al matí, farem un programa en directe dedicat a les festes des del Vermut Popular de Festa Major al pati del Casinet d´Hostafrancs.
També us oferirem reportatges i entrevistes dels principals actes com el Ball de Rams, la Trobada de Cant Coral, el pregó...

Així que no us perdeu ni un minut de la Festa Major sintonitzant el 103.2FM i participeu i gaudiu de les activitats. Visca la Festa Major d´Hostafrancs!

<< clicar aquí >> per ampliar el cartell