Notícies - Arxiu

18/09/2016


El programa Districte Esportiu estrena portal web

L´equip del programa Districte Esportiu de Sants 3 Ràdio, ha posat en marxa aquesta setmana una nova plataforma que recull tota la informació i l´actualitat esportiva del districte de Sants-Montjuïc. Es tracta de districteesportiu.cat, un web on més de 80 clubs de 26 esports diferents són els protagonistes.
Cada club té un perfil propi amb informació general d´interès i tots ells queden recollits en un llistat alfabètic que permet trobar-los fàcilment. Cada setmana, el portal inclourà tots els resultats de la jornada dels diferents equips en un format innovador. Per primera vegada, un portal web aglutinarà tots els resultats dels equips del Districte. A més, també s´hi podran trobar les últimes notícies esportives dels nostres barris.
D´altra banda, el web ofereix la possibilitat de reviure les diferents edicions de la Festa de l´Esport de Sants-Montjuïc, amb una secció que permet tornar a escoltar l´entrega de premis, repassar els guanyadors i veure les millors imatges. Cal afegir que el portal també presenta els podcasts de tots els programes emesos i una secció amb les entrevistes que es realitzen setmanalment. En un altre sentit, s´hi inclou una pestanya dedicada al Districte Esportiu, on es pot esbrinar l´origen i evolució del programa, veure el format que té actualment i conèixer l´equip que el fa possible.
Tot això és el que engloba districteesportiu.cat, un projecte ambiciós i estimulant que neix per tal d´oferir la màxima cobertura possible a l´esport dels nostres barris.