Notícies - Arxiu

30/08/2016


La Festa Major de la Bordeta a Sants 3 RÓdio

Aquest dimarts a la tarda s┤ha donat el tret d┤inici de la Festa Major de la Bordeta amb el pregˇ del carrer Jocs Florals de Baix. El conegut veÝ del barri i lampista Antoni Sßnchez, ha estat l┤encarregat d┤animar al ve´nat a sortir al carrer amb les seves paraules.
Fins el proper 17 de setembre s┤allargaran els actes de la Festa Major de la Bordeta, que es distribueixen entre 5 espais del barri: el carrer Jocs Florals de Baix (del 30 d┤agost al 4 de setembre); la plaša S˙ria (de l┤1 al 4 de setembre); el carrer 11 de juny de Can Batllˇ (de l┤1 al 4 de setembre) i la Plaša del FŔnix (del 8 al 11 de setembre). La plaša de Celestina Vigneaux acollirÓ el dissabte 17 de setembre l┤acte unitari de cloenda de les festes bordetenques, amb tallers infantils, xocolatada, gegants, mostra gastron˛mica i d┤entitats del barri, danses d┤arreu i un piromusical.

Clicant al reproductor podeu escoltar la retransmissiˇ sencera del pregˇ de la Festa Major de la Bordeta:[[Clicar aquÝ]] per veure el programa d┤actes al carrer Jocs Florals de Baix
[[Clicar aquÝ]] per veure el programa d┤actes a la Plaša FŔnix
[[Clicar aquÝ]] per veure el programa d┤actes a la Plaša S˙ria
[[Clicar aquÝ]] per veure el programa dĺactes a Can Batllˇ
[[Clicar aquÝ]] per veure el programa d┤actes de La Bordeta en Dansa 2016, l┤acte unitari de la Festa Major

Entrevista a la Comissiˇ de Festes del carrer Jocs Florals:

Entrevista a la Comissiˇ de Festes de la Plaša del FŔnix:

Entrevista a la Comissiˇ de Festes de la Plaša S˙ria: