Notícies - Arxiu

30/08/2016


La Festa Major de la Bordeta a Sants 3 Ràdio

Aquest dimarts a la tarda s´ha donat el tret d´inici de la Festa Major de la Bordeta amb el pregó del carrer Jocs Florals de Baix. El conegut veí del barri i lampista Antoni Sánchez, ha estat l´encarregat d´animar al veïnat a sortir al carrer amb les seves paraules.
Fins el proper 17 de setembre s´allargaran els actes de la Festa Major de la Bordeta, que es distribueixen entre 5 espais del barri: el carrer Jocs Florals de Baix (del 30 d´agost al 4 de setembre); la plaça Súria (de l´1 al 4 de setembre); el carrer 11 de juny de Can Batlló (de l´1 al 4 de setembre) i la Plaça del Fènix (del 8 al 11 de setembre). La plaça de Celestina Vigneaux acollirà el dissabte 17 de setembre l´acte unitari de cloenda de les festes bordetenques, amb tallers infantils, xocolatada, gegants, mostra gastronòmica i d´entitats del barri, danses d´arreu i un piromusical.

Clicant al reproductor podeu escoltar la retransmissió sencera del pregó de la Festa Major de la Bordeta:[[Clicar aquí]] per veure el programa d´actes al carrer Jocs Florals de Baix
[[Clicar aquí]] per veure el programa d´actes a la Plaça Fènix
[[Clicar aquí]] per veure el programa d´actes a la Plaça Súria
[[Clicar aquí]] per veure el programa d’actes a Can Batlló
[[Clicar aquí]] per veure el programa d´actes de La Bordeta en Dansa 2016, l´acte unitari de la Festa Major

Entrevista a la Comissió de Festes del carrer Jocs Florals:

Entrevista a la Comissió de Festes de la Plaça del Fènix:

Entrevista a la Comissió de Festes de la Plaça Súria: