Notícies - Arxiu

23/03/2016


La Setmana Santa a la rÓdio

Com ja ve sent tota una tradiciˇ Sants 3 RÓdio us oferirÓ aquests dies alguns programes especials dedicats a la Setmana Santa, amb un especial del programa Sants Montju´c al dia on parlem amb els responsables de les parr˛quies dels nostres barris: Jordi Carreter, rector de la parr˛quia de Sant Crist˛fol de la Marina; Josep LluÝs Socias de Santa Maria de Sants; Francesc Nolla del Sant └ngel Custodi d┤Hostafrancs; Mariona Sauri de Sant Medir de la Bordeta i Josep Hortet de Sant Bartomeu i Mare de DÚu de Port de la Marina. Tots ells ens explicaran les celebracions religioses que preparen per aquests dies.
TambÚ hi podreu escoltar a diverses pastisseries del barri: Joan Galimany, de la pastisseria Kessler-Galimany o en Josep BaltÓ, del Forn BaltÓ, ens expliquen les mones que han preparat pels santsencs i santsenques.

Tot i que la major part de la programaciˇ serÓ l┤habitual, exceptuant les retransmissions esportives, el proper dissabte a la nit tambÚ us oferirem en directe la Vetlla i Eucaristia Pasqual des de l┤esglÚsia de Sant Medir del barri de la Bordeta.

DIA: Dissabte 26 de marš
PROGRAMA: Retransmissiˇ en directe de la Vetlla Pasqual
HORA: 21hores