Notícies - Arxiu

24/06/2015


El Sants Sardana arriba als 600 programes

Un dels programes més veterans de la nostra emissora, el Sants Sardana, que presenten en Francesc Esparza i en Ricard Busqueta cada dissabte i diumenge de 9 a 10 del matí, arribarà aquest mateix dissabte a l´edició número 600. I ho farà començant amb una introducció que a continuació us reproduïm i una dedicatòria per tots els oients, la sardana Joiós aniversari.

Han passat ja molts anys, des de que els nostres antecessors a Sants 3 Ràdio, varen tenir la feliç idea d´incloure dins la programació habitual, un espai dedicat a la sardana i a la música per a cobla, que contingués música, notícies, agenda d´activitats i tot allò que representés quelcom important o senzillament interessant pel món sardanista.
I és així com els que actualment estem dedicats al programa, fem tot el possible per aconseguir la informació més adient i veraç, cercant-la moltes vegades allà on es produeix: concerts, aplecs, audicions, festes de barri, (no oblidem la nostra vocació de ràdio de proximitat), reunions, rodes de premsa i tot tipus d´actes que es desenvolupin al voltant d´aquest món meravellós que és la sardana.
Actualment pugem el programa, junt amb la resta de programació de la ràdio, a Internet en les versions de "temps real" i "a la carta", per facilitar la nostra escolta a tots els interessats, sense fronteres ni d´espai radioelèctric, ni d´horaris.
I ens sorprèn molt agradablement, el comprovar la quantitat de gent que ens segueix, fins i tot d´aliena al món sardanista. Això confirma el que anem dient: que la sardana té uns valors dins la nostra cultura, molt alts i reconeguts per tot aquell que la coneix.
Per tot això i arribats a aquesta edició número 600, volem fer-vos palesa la importància que vosaltres hi heu tingut, doncs sense el vostre caliu i suport mai haguérem pogut mantenir tan de temps el programa en antena.
Només ens queda, demanar-vos que seguiu ajudant-nos amb les vostres idees, consells, crítiques i tot allò que ens pugueu aportar, per anar fent entre tots, un programa cada dia més bo, distret i interessant.