Notícies - Arxiu

02/01/2015


T´esperem a l´estand de Sants 3 Ràdio al festival infantil Pau sense treva

Aquesta tarda ha començat la 28a edició del festival infantil Pau Sense Treva a l´auditori de les Cotxeres de Sants. Es tracta d´un espai d´entreteniment perquè els nens i nenes de Sants, Hostafrancs i la Bordeta puguin divertir-se durant el últims dies de les festes nadalenques. L´objectiu d´aquest festival és “que tots els infants del barri puguin gaudir del seu temps lliure, i perquè puguin jugar i fer diversos tallers diferents cada dia”, explica Marga Ortega, membre de l´organització. Enguany han estat moltes les entitats que han participat: “Hi ha molts voluntaris, ja que el festival cau en un dissabte i diumenge i, per tant, hi estant participant gairebé 33 entitats del Secretariat d´Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta”, assegura Ortega. Una de les novetats d´enguany és l´activitat que oferiran els Castellers de Sants, “per primera vegada muntaran un taller perquè els nens sàpiguen com es fa un castell”, a més, “diumenge farem una xocolatada i un petit correfoc, dissabte i diumenge pel matí hi haurà un rocòdrom amb tirolina i dilluns tindrem el banc de sang i de teixits fent tallers”, afegeix Ortega.

Les entitats que hi participen hi posen a disposició dels nens i nenes jocs infantils, tradicionals, l´escalèxtric i, a més, també s´hi poden trobar tallers de papiroflèxia, de xapes, de manualitats, de circ, de bombolles de sabó gegant, de videojocs, de pintura, de ràdio, de fang, etc. Segons l´organització es calcula l´arribada d´un total de 800 persones per sessió, és a dir, cada matí i tarda d´obertura.

A més, a l´entrada del festival hi haurà un punt de la recollida de joguines a l´estand de Sants 3 Ràdio i un arbre gegant dels desitjos, on els santsencs més menuts podran ajudar a guarnir-lo.

<< clicar aquí >> per veure el reportatge fotogràfic i la notícia completa