Notícies - Arxiu

22/12/2014


Sants 3 Ràdio celebra el seu sopar de Nadal amb més de 120 col·laboradors i entitats del barri

Sants 3 Ràdio i el portal de notícies El3.cat van celebrar el passat divendres el seu sopar anual on hi van assistir més de 120 col·laboradors i entitats que participen durant tot l´any dels programes de l´emissora de Sants-Montjuïc. Com ja és tradició, el sopar va tenir lloc a la Sala Nova de Sant Medir i abans que aquest s´iniciés, la cantactriu santsenca Núria Feliu va llegir un poema patriòtic de Josep Miquel Servià.
El sopar d´enguany el va preparar Coopmercat, una cooperativa del barri que dona feina a persones amb discapacitat i que promociona els productes de les cooperatives catalanes. Després de l´àpat va reproduir-se un vídeo amb la mostra de tots els programes de l´emissora i els seus locutors i, a més, es van presentar, amb imatges, totes les activitats del barri amb les que l´emissora ha participat durant aquest any 2014.
Al sopar també hi va assistir el rector de la parròquia de Sant Medir, Enric Subirà i el regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, que van ser els encarregats de repartir a tots els col·laboradors de l´emissora presents el carnet de col·laboradors.
Com cada any, el sopar va anar acompanyat d´una acció solidària, enguany a càrrec del programa Quina Fauna, on els assistents van poder aportar mantes, pinso o llaunes de menjar per a gossos i gats a benefici de l´entitat Quissos.

<< clicar aquí >> per veure el reportatge fotogràfic i la notícia completa