Notícies - Arxiu

15/05/2014


Aquest dissabte especial sobre el Dia de les Lletres Gallegues a Sants 3 RÓdio

El proper dissabte 17 de maig, de 16 a 18 h, el programa Galiza algo mßis de Sants 3 RÓdio (103.2FM i www.sants3radio.cat) farÓ un especial dedicat a les Lletres Gallegues 2014 per tal de celebrar la que Ús la diada de la cultura i la llengua de GalÝcia.
La Diada de les Lletres Gallegues ( DÝa das Letras Galegas ) Ús una exaltaciˇ de la llengua i la cultura de GalÝcia a travÚs de la seva manifestaciˇ literÓria. Es va comešar a celebrar el 17 de Maig de 1963, coincidint amb el centenari de la primera ediciˇ de Cantares Gallegos, de RosalÝa de Castro. Des de llavors cada any, i de manera ininterrumpuda, aquest dia es dedica a la celebraciˇ d'una de les figures de la literatura gallega. Enguany ha estat el poeta XosÚ MarÝa DÝaz Castro ( www.poetadiazcastro.com ) l'escollit per ser rememorat i celebrat.

El programa Galiza algo mßis d'aquest dissabte 17 de Maig comptarÓ amb la intervenciˇ d'una desena de persones vinculades a diverses entitats de Catalunya que treballen en la difusiˇ de l'identitat, la hist˛ria, la llengua i la cultura de GalÝcia, com ara el Foro CÝvico Galego de Barcelona (FCGB), l'Asemblea Cultural Galega de Barcelona (ACGB), i els Espazos Radiofˇnicos Galegos en Catalunya (ERGaC).

Ad