Notícies - Arxiu

15/04/2014


El programa Sants Sardana des de l'Aplec de la Sardana de Sants

L’Aplec de la Sardana de Sants ha renascut aquest passat diumenge després que l’any passat s’hagués de suspendre per falta de pressupost. Tot i que ha hagut de reduir la durada, es va fer només al matí, ha mantingut el format d’aplec amb tres cobles participants: la Principal del Llobregat, la Mediterrània, i la Ciutat de Terrassa.
“Hem volgut recuperar la tradició després d’un any sense fer-ho i estem molt contents”, comentava durant l’aplec Sònia Miró, presidenta de la Federació de la Festa Major de Sants, l’entitat que l’rganitza cada any. “Estem molt satisfets”, deia també Montse Gili, coordinadora de l’aplec santsenc, ja que “ha vingut molta gent i els sardanistes han respost”. Gili diu que ha anat fins i tot millor del que havien previst.
El programa Sants Sardana, que presenten en Francesc Esparza i en Ricard Busqueta cada dissabte i diumenge a Sants 3 Ràdio, va realitzar entrevistes durant tot el matí a la carpa-estudi que la ràdio local santsenca tenia al mateix parc de l'Espanya Industrial i des d'on es va fer difusió de tot l'aplec.

EL 3

<< clicar aquí >> per veure el reportatge fotogràfic i la notícia completa