Notícies - Arxiu

28/11/2013


S’acaba la primera edició d’aquest curs del Taller de rądio de Sants

L’alumnat del Taller de rądio de Sants, organitzat per Sants 3 Rądio i Cotxeres de Sants, estą arribant al final d’aquesta experičncia que els ha permčs apropar-se a un mitją de comunicació dinąmic i directe. Al llarg de les vuit sessions que integren el taller han aprčs a partir de la reflexió, perņ sobretot de la prąctica, com funciona el mitją.
Aixķ, basant-se en exercicis i exemples propers, han pogut redactar i locutar les seves notķcies, ser els presentadors d’un butlletķ informatiu i posar la firma a una crņnica radiofņnica.
Per posar la cirereta al pastķs, la darrera prąctica ha estat amb el gčnere segurament més agraļt tot i que complex de la rądio: l’entrevista. Amb la col·laboració de l’activista i veķ de la Bordeta Josep Romeu van preparar, realitzar i editar dues entrevistes.

Recordeu que a partir del mes de gener es posarą en marxa una nova edició del taller. En podreu trobar més informació a les Cotxeres de Sants (cSants 79) o al blog tallerderadiodesants.wordpress.comRĄDIO A LA CARTA