Notícies - Arxiu

28/11/2013


Sĺacaba la primera ediciˇ dĺaquest curs del Taller de rÓdio de Sants

Lĺalumnat del Taller de rÓdio de Sants, organitzat per Sants 3 RÓdio i Cotxeres de Sants, estÓ arribant al final dĺaquesta experiŔncia que els ha permŔs apropar-se a un mitjÓ de comunicaciˇ dinÓmic i directe. Al llarg de les vuit sessions que integren el taller han aprŔs a partir de la reflexiˇ, per˛ sobretot de la prÓctica, com funciona el mitjÓ.
AixÝ, basant-se en exercicis i exemples propers, han pogut redactar i locutar les seves notÝcies, ser els presentadors dĺun butlletÝ informatiu i posar la firma a una cr˛nica radiof˛nica.
Per posar la cirereta al pastÝs, la darrera prÓctica ha estat amb el gŔnere segurament mÚs agra´t tot i que complex de la rÓdio: lĺentrevista. Amb la colĚlaboraciˇ de lĺactivista i veÝ de la Bordeta Josep Romeu van preparar, realitzar i editar dues entrevistes.

Recordeu que a partir del mes de gener es posarÓ en marxa una nova ediciˇ del taller. En podreu trobar mÚs informaciˇ a les Cotxeres de Sants (cSants 79) o al blog tallerderadiodesants.wordpress.comR└DIO A LA CARTA