Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/sants3ra/public_html/includes/funciones.nou.php on line 5 Sants 3 Ràdio, la ràdio local de Sants-Montjuïc

Notícies - Arxiu

28/11/2013


S’acaba la primera edició d’aquest curs del Taller de ràdio de Sants

L’alumnat del Taller de ràdio de Sants, organitzat per Sants 3 Ràdio i Cotxeres de Sants, està arribant al final d’aquesta experiència que els ha permès apropar-se a un mitjà de comunicació dinàmic i directe. Al llarg de les vuit sessions que integren el taller han après a partir de la reflexió, però sobretot de la pràctica, com funciona el mitjà.
Així, basant-se en exercicis i exemples propers, han pogut redactar i locutar les seves notícies, ser els presentadors d’un butlletí informatiu i posar la firma a una crònica radiofònica.
Per posar la cirereta al pastís, la darrera pràctica ha estat amb el gènere segurament més agraït tot i que complex de la ràdio: l’entrevista. Amb la col·laboració de l’activista i veí de la Bordeta Josep Romeu van preparar, realitzar i editar dues entrevistes.

Recordeu que a partir del mes de gener es posarà en marxa una nova edició del taller. En podreu trobar més informació a les Cotxeres de Sants (cSants 79) o al blog tallerderadiodesants.wordpress.comRÀDIO A LA CARTA