Notícies - Arxiu

12/09/2013


Comença una nova temporada de l'informatiu local Sants Montjuïc al dia

Aquesta tarda ha començat una nova temporada del Sants Montjuïc al dia, el principal programa dels serveis informatius de la nostra emissora i un referent en la informació local als barris de Sants, Hostafrancs, la Bordeta, Sants Badal, Font de la Guatlla, el Poble-sec i la Marina. Es tracta d'un magazine diari, que presenta la periodista Queralt Gómez, en que tenen cabuda tant qüestions de política, com de societat, urbanisme, cultura, esport... En definitiva, temes d'actualitat de tots els barris del districte, amb notícies contrastades i informació de qualitat, que pretén acostar els barris als veïns i la veu dels veïns a les institucions dels barris.
Fidels a aquesta voluntat són moltes les persones i les entitats que col·laboren i participen en el programa. Així, dos dies a la setmana comptem amb una tertúlia viva i dinàmica. Els dilluns, hi participen Josep Maria Domingo, Jordi Duixans, Enric Jara i Josep Romeu; els dimecres, en canvi, comptem amb Ramon Font, Prudenci Merayo, Jordi Falcó i Mercè Calaceit.
Les dues colles castelleres dels nostres barris, la de Sants i la del Poble-sec, són presents en el programa amb una secció pròpia. Els dilluns, en Joaquim Andrés, parlant dels de Sants i, els dimarts, en Quim Pérez, parlant dels del Poble-sec, ofereixen la crònica de cada setmana, amb els seus èxits i victòries, però també compartint amb l'audiència els moments més fluixos.
El grup d'Opinió Àmfora és una altra de les entitats que ens acompanyen setmanalment cada dimecres i que s'ha incorporat aquesta mateixa temporada. Els seus membres ens expliquen tot el que fan a l'entitat i ens delecten amb poesies i textos teatrals. Abans, però, els dimarts, el Pere Fàbregas ens fa viure i gaudir de la literatura amb un espai propi en què ens porta recomanacions literàries d'actuali-tat. Una altra de les novetats en el programa d'aquesta temporada és la col·laboració amb el gabinet d’advocats santsencs Sánchez i Martí, amb la voluntat d'oferir informació d'interès per a la nostra audiència sobre qüestions legals. Aquest espai, a més, està obert a la participació perquè tothom que ho vulgui pugui fer-hi consultes.
Les entitats de comerciants tenen un espai propi al Sants Montjuïc al dia. Els dijous, els de Creu Coberta, i els divendres, els de Sants, ens expliquen puntualment les novetats dels seus eixos i totes les seves activitats. I quan ja es va acabant la setmana, el Just Arrizabalaga ens porta l'agenda d'activitats del barri per al cap de setmana.
A més, cada dia ens acompanya al programa un dels consellers portaveu del districte, tant del govern com de l'oposició, i respon a una pregunta d'actualitat relacionada amb els nostres barris. El gerent del districte de Sants-Montjuïc també participa cada dijous al programa amb una entrevista en què s'aborden totes aquelles qüestions d'actualitat que, d'alguna manera, tenen a veure amb l'equip de govern.
A més, cada dia completen el programa les cròniques de tots els actes que se celebren a Sants-Montjuïc que un gran equip de col·laboradors cobreix per tal de fer-vos arribar a casa els millors moments de cada acte i notícia que passa als nostres barris.

RÀDIO A LA CARTA