Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/sants3ra/public_html/includes/funciones.nou.php on line 5 Sants 3 Ràdio, la ràdio local de Sants-Montjuïc

Notícies - Arxiu

06/06/2013


Sants 3 Ràdio participa a la 23a Mostra d’entitats del Poble-sec

El teixit associatiu del Poble-sec es va trobar el passat dissabte al Paral·lel per celebrar la 23a edició de la Mostra d’Entitats del Poble-sec. El sol va acompanyar durant tot el dia i va afavorir la gran afluència de gent. “Totes les entitats van coincidir amb què hi va haver més gent que l’any passat”, comenta Josep Guzmán, president de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec. Així, la xifra la col·loquen al voltant d’unes 150.000 persones, tot i que encara no tenen dades oficials de la Guàrdia Urbana. Guzmán assegura que les 64 entitats que hi van participar estaven “encantadíssimes” i que “la valoració és totalment positiva”. Enguany, a més de sumar-se amb la festa FEM Paral·lel com ja havien fet altres anys, també s’hi va afegir el barri del Raval, amb qui comparteixen l’avinguda del Paral·lel.
Una de les entitats que hi van participar per tercer any consecutiu va ser la ràdio local de Sants-Montjuïc, Sants 3 Ràdio, que durant tot el dia va realitzar entrevistes des de la seva carpa-estudi.

<< clicar aquí >> per veure la notícia completa i el reportatge fotogràfic